Foto 08-12-14 14 12 12

Clothes with character / Thea de trui

8 - 12 - 2014 | Blog, Nieuws

Meet Thea!

Thea is een trui met karakter. Ze gaat al aardig wat jaartjes mee, maar is nog hartstikke jong van geest. Vroeger hield ze met ontzettend veel liefde haar baasje Annemiek warm. Annemiek woonde in Zweden en als ze het weer eens koud had schoot Thea altijd te hulp. Winters lang hebben ze op een kleedje voor de open haard gelegen en kerst en oud en nieuw gevierd… Totdat Annemiek een jaartje geleden iets te veel van de kerstkalkoen met cranberrysaus at, en Thea niet meer paste.

Tranen met tuiten huilde Thea, omdat zij en Annemiek letterlijk uit elkaar gegroeid waren. Ze besloot op reis te gaan en kwam uiteindelijk terecht in Groningen. Nu woont ze in Stardust, maar mist de warme avondjes op de bank met een lief persoon ontzettend.

Maak Thea weer een gelukkige trui! Neem haar mee naar huis en je zult er zeker geen spijt van krijgen. Ze is 75% polyacryl, 25% polyamide en 100% dikke liefde. Kom snel naar Stardust voor een kerstige knuffel van onze topper Thea!

Foto 08-12-14 14 12 12

Laatste posts