Processed with Moldiv

Clothes with character / Hanna het gehaakte shirtje

19 - 12 - 2014 | Blog, Nieuws

Meet Hanna.

Hanna is een gehaakte beauty en wit als sneeuw. Waar ze vandaan komt sneeuwt het alleen bijna nooit…

Ergens in Italië woonde Henny, een vrouwtje van 78. Henny was al een tijdje met pensioen, maar verveelde zich amper. ’s Zomers was ze bezig in haar bloemige tuin, en ’s winters ging ze lekker handwerken. Breien, haken, punniken, vilten, quilten, ze deed het allemaal.

Het leukste vond ze het om dingen te maken voor haar vrienden en familie. Sokken voor haar man, een kleedje voor haar buurvrouw en kleding voor de kleinkinderen. Op een dag haakte ze Hanna voor een van haar kleindochters. Die deed alsof ze er heel blij mee was, maar stiekem vond ze Hanna niet hip genoeg. Ze was een beetje een verwende snol.

Twee keer droeg ze gehaakte Hanna, uit beleefdheid, als ze bij oma op bezoek gingen. Daarna trok ze het niet meer en bracht haar weg.

Een beetje verdrietig kwam Hanna uiteindelijk aan bij Stardust. Ze was bang dat nooit iemand haar leuk zou vinden om wie ze was! Maar wij vertelden haar dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en dat ze superawesome was. Ben jij het daarmee eens en wil je shinen in onze Hanna? Breng dan een bezoekje aan de winkel en maak haar weer helemaal happy.

Processed with Moldiv

Laatste posts