Schermafbeelding 2014-09-19 om 15.46.38

How to wear… shell suits!

19 - 09 - 2014 | Fashion

Whiehoe, het weekend staat weer voor de deur! Dat betekent twee dagen alleen maar dingen doen waar jij zin in hebt (tenzij je in het weekend werkt natuurlijk, dan heb je het iets minder voor elkaar…). Uit dat maatpak, weg met die nette blousjes en pantalons, schop uit die hakken, trek uit die nette kleding! Say GHELLOo trainingspak… Chill! 

Yes boys and girls, het gevoerde jaren ’90 trainingspak mag weer (of nog stees); lekker bont, lekker kleurrijk, lekker fout. Just how we like it! Beetje over de top?! No worries, alleen een jasje is ook prima. Je staat er zaterdag mee op en je gaat er zondagochtend mee naar bed, want je jasje kun je ook gewoon in da club dragen. 

Inspiratie nodig? Check deze foto’s of kom langs in de winkel!

Jasjes zijn er vanaf 15 euro en trainingspakken zijn er vanaf 40 euro.

Laatste posts