Naamloos

How to wear… denim chore coats!

5 - 09 - 2014 | Fashion

Met koelere temperaturen voor de deur, wordt het langzamerhand weer tijd om de winterjas van de kapstok te halen. Maar wat doe je als het nog steeds te warm is voor je winterjas, maar te koud om in je trui naar buiten te gaan? Juist, dan neem je de tussenjas!

Onze vintage denim chore coats (vanaf 35 euro) zijn dan perfect voor deze weersomstandigheden. Zie het als een mix tussen een jas en een overhemd. En omdat de meeste van binnen gevoerd zijn met flanel, houden ze je nog extra warm ook! En wist je dat deze jassen “way back” gaan? Het is een typisch Amerikaans kledingstuk en werd vroeger voornamelijk gedragen door arbeiders, gedetineerden en kunstenaars. Daarnaast zijn er ook Europese varianten van de denim chore coat, waaronder de French worker jacket. En dat de denim chore coat ook “overseas” gaat is niet vreemd, in Japan zijn ze dol op denim en ook op deze jassen. 

Wanna know how to wear?! Be inspired by these good-looking men. (:

Laatste posts