Schermafbeelding 2014-08-19 om 17.23.00

How to wear… jelly sandals!

19 - 08 - 2014 | Fashion

Wie kent ze niet meer van vroeger?! De meesten van ons droegen ze tijdens het afzwemmen voor het A of B zwemdiploma. Anderen droegen ze ook op vakantie, wanneer de bodem van een meer, rivier of zee vol met steentjes of schelpjes lag. En een heleboel meiden (maar ook jongens) dragen ze nu nog steeds: de¬†Jelly Sandals¬†oftewel de WATERSCHOENTJES! We’re not kiddin’!

En toegegeven, ze zitten heerlijk! Helemaal nu het weer is omgeslagen en het regelmatig regent, maar je gewoon nog niet toe wil geven dat de zomer voorbij is… Wat kan het jou verrekken dat je natte voeten krijgt, je draagt immers waterschoenen!

We hebben nog steeds een aantal paar staan en ze zijn maar 9 euro. So hurry up!

Laatste posts