FB-banner-BBQ

STARDUST X ROELIE WEAR RELEASE (BBQ) PARTY

20 - 06 - 2014 | Events

|| PEACE, LOVE & BBQ ||
STARDUST & ROELIE WEAR brengen samen opnieuw een eigen ZOMER COLLECTIE uit onder het label ‘Stardust X Roelie Wear’, genaamd “Peace, Love & BBQ”!

De collectie bestaat dit keer uit een gelimiteerde oplage van t-shirts, hemden & buckethats in diverse kleuren voor hem én crop tops, tank tops & buckethats in diverse kleuren voor haar. Alle items zijn gemaakt van biologisch/organisch katoen, met de hand gezeefdrukt en voorzien van het Roelie Wear label.

|| LOOKBOOK||

 

|| START VERKOOP ||
Op donderdag 26 juni zal de collectie instore gelanceerd worden met een release party in Stardust. Om 18.00 uur zal de verkoop officieel van start gaan en de eerste 25 mensen die een item uit de collectie kopen krijgen er – naast een poster – ook een unieke totebag bij! Het gaat nogmaals om een gelimiteerde oplage, die alleen exclusief verkrijgbaar is bij Stardust. Dus op=op!

|| MUZIEK ||
Zoals je van ons gewend bent, wordt er natuurlijk muziek gedraaid en dit keer door onze vrienden J’lectroniq, Duke Hugh en HA$$LE.

Timetable DJ’s:
17.30 – 19.00 uur J’lectroniq
19.00 – 20.30 uur HA$$LE
20.30 – 22.00 uur Duke Hugh

|| ETEN EN DRINKEN ||
En ook de innerlijke mens hoeft niet te klagen, want dankzij de dames van Groen Goud Catering zullen er vanaf 18.00 en 20.00 uur verschillende hapjes geserveerd worden, waaronder heerlijke (biologische) burgers van de BBQ.

Bier, wijn en fris is er in overvloed en wordt verkocht voor het symbolische bedrag van 1 euro per drankje.

Tot donderdag de 26e!

Laatste posts