silk bomber jacket (11)

How to wear… Silk bomber jackets!

18 - 06 - 2014 | Fashion

Een aantal maanden geleden lieten we je al kennis maken met de old school jaren ’90 bomberjas (mét oranje binnenvoering). Maar wat je misschien nog niet wist is dat deze jas een voorloper had in de jaren ’80, namelijk het zijden bomberjasje oftewel de ‘silk bomber jacket‘. 

De silk bomber jacket is er in ontelbare varianten en kleuren. Zo ken je ongetwijfeld de ‘all-over print’ jasjes of ‘crazy 80’s and 90’s jackets’ – denk aan The Fresh Prince of Bel-Air – maar juist de ‘plain’ zijden bomberjas maakt deze zomer een heuse comeback!  Door de lichte stof is het een ideale zomerjas en doordat zijde een natuurlijk product is, heeft  het ook nog eens enorm veel draagcomfort. Kortom, win-win en dat voor maar 20 euro = geen slechte deal! 

Laatste posts