130125_twosquare_285ss14 - campaign

Coming soon: Two Square

25 - 01 - 2014 | Fashion, Nieuws

Het piepjonge merk Two Square werd in 2012 opgericht door twee ‘creatives’ uit Australië en London. Het is het eerste – zo niet het enige – kledingmerk voor mannen op dit moment dat het straatbeeld van Sydney en London tegelijkertijd naar voren probeert te brengen door beide stijlen compleet met elkaar te mixen. 

Two Square houdt zich niet aan het gebruikelijke mode schema (zomer en winter collectie). In plaats daarvan wordt elke vier maanden een collectie uitgebracht. De ontwerpers van Two Square volgen altijd de laatste trends op modegebied, zodat de ontwerpen van dit merk altijd van deze tijd zijn. Bij de designs wordt voornamelijk veel aandacht besteed aan het draagcomfort. Hierdoor zit de kleding van dit merk altijd even goed en lekker. Two Square draag je zowel op het strand als in de club!

Noem het cool, noem het unconventional, noem het trans-seasonal, noem het Two Square.

two square – the meaning (volgens het merk zelf):

‘square hole round peg’?…..could be…

other brands are just ‘too square’…’we agree, but not really”

two square meters……the approx skin area of the average young male….and by default this must be the area we should be trying to cover…….i like the thought…but,

actually ‘two square’ came about when the two blockheads combined their talents ……. two blockheads…..two square…

et viola…

blockhead no 1……. jeremy remeeus………..ex diesel and gas (the driving force behind the brand and on the beach in oz)

blockhead no 2 ……..steve atkinson……….. ex  designer of firetrap and gio-goi (creative fuel and on the pavements of london)

“our vision from the outset was to give a relevant and affordable option for young guys who are interested in style, yet not be ostracised for being too fashionable, the best friend of the early adopter”……..jeremy remeeus

“i like cat videos”……..steve atkinson

 

Laatste posts