B82901890Z.1_20131001210021_000+G6BM5U2L.2

Report: Fair Fashion Event by Let’s Gro

28 - 11 - 2013 | Nieuws

Pff.. De tijd vliegt voorbij! Alweer een week geleden werd het Let’s Gro Festival georganiseerd en Stardust leverde uiteraard een bijdrage. Hoe?! Met een fashionshow natuurlijk, tijdens het Fair Fashion Event. Want laten we nou eerlijk zijn, ook vintage kleding is “fair”!

Zes modellen liepen in kleding van Stardust en showden daarmee kledingstijlen die nu helemaal “on trend” zijn. Van 90’s grunge naar preppy en van 90’s hiphop naar urban streetstyle, je kon het allemaal voorbij zien komen. Nieuwsgierig geworden?! Check  hieronder dan de beelden van dit te gekke initiatief en get inspired!

Fotografie: Kim Top, Studio Vensterbank en Stardust

 Geen zin om door de foto’s te klikken? Gelukkig hebben we in dat geval de filmbeelden nog!

 

Fair Fashion Event 2013 from Ritz Cinema Works on Vimeo.

Laatste posts