DSC_1649-klein

NEW IN STORE! Woodles by Studio Anne-Marijn

30 - 10 - 2013 | Fashion, Nieuws

Woodles, dat is de nieuwe sieradenlijn van Studio Anne-Marijn. In het verlengde van haar eerste ontwerp, de Wood-Collar, maar deze keer gegoten in een subtieler jasje. Geïnspireerd op 1 dimensionale “doodle” figuurtjes die in de vorm van 3 dimensionale bedels tot leven komen.

Studio Anne-Marijn produceert al haar sieraden in Groningen in haar eigen werkplaats, waar zij moderne technieken en ambacht combineert. Elke sieradenlijn wordt slechts in kleine oplages geproduceerd om de uniekheid en exclusiviteit van de producten in stand te houden. Voor de vervaardiging van de sieraden wordt er zo veel mogelijk gebruik gemaakt van afval- en restmateriaal. 
Zo ook voor deze sieradenlijn waarbij bijvoorbeeld fineerband gebruikt werd dat overbleef bij een lokale productie van lamellen. 
 
De “woodles” zijn samengesteld uit verschillende soorten afvalhout en verkrijgbaar met een brons of zilverkleurig kettinkje (nikkel vrij). Prijzen vanaf 10 euro.
 
 
DSC_1665-klein
  
DSC_1667-klein
  
DSC_1673-klein
  
DSC_1675-klein
 
DSC_1681-klein
  
DSC_1682-klein

 

Laatste posts