ASSK_10

Coming soon: ASSK

18 - 09 - 2013 | Nieuws

Vanaf deze week voegen we een nieuw label aan ons assortiment toe: ASSK. Denk aan “punk”  meets “gabber”, met een vleugje Griekse invloeden…!

ASSK  werd in 2012 in Parijs opgericht door Sarah Schofield en Agatha Kowalewski. Sarah Schofield is een ontwerpster met ervaring bij Christian Dior, Louis Vuitton en Versace. Agatha Kowalewski is  assistent styliste en heeft onder andere meegewerkt aan fashionshoots voor grote magazines als POP, Vogue Homme Japan, V, Dossier and Numero China.

De eerste collectie van ASSK werd erg goed ontvangen door kenmerkende zwart-wit prints op oversized unisex T-shirts en sweats.  De nieuwe collectie, Winter 2014, zal o.a. bij ons in  de winkel hangen. Deze collectie bevat meer designs, welke zowel op sweaters als op shirts met korte als lange mouw geprint worden. Daarnaast zijn ook de zogenaamde ‘mesh’ T-Shirts aan de collectie toegevoegd en daar zijn wij dan weer heel erg fan van! 

assk

assk (2)

assk IV

 

 

Laatste posts