logo-oogst-groningen

Blog tip: Oogst Groningen

13 - 07 - 2013 | Nieuws

Sinds enkele maanden is Groningen een blog rijker: Oogst! Elke week inspireert Oogst je en vertelt je wat de stad je te bieden heeft op het gebied van “shopping, restaurants & bars, sleeping over, going out  and everything else”. 

“Oogst is een nieuw inspirerend blog over Groningen dat op een positieve en creatieve manier verleidt. Want Groningen is niet zomaar een Europese stad. Groningen is een destination! Daarom geeft Oogst ruimte aan al het moois dat hier al is. Van hipsters gespot op straat tot portretten van Groninger hotspots (zoals winkels, café’s of restaurants). Oogst gaat nog een stapje verder. We beschrijven kansen, wensen en ideeën voor Groningen, verwoord door local heroes of door onze correspondenten van buitenaf. Kortom: een flinke dosis inspiratie en elan!”

Stadsakker-gevel-rollip

bikersnap-02-610x915

image10-e1373578235144

 

Laatste posts