OBS 14

Heropening van dé nieuwe locatie!

22 - 11 - 2012 | Nieuws

Het einde van onze verhuizing is bijna in zicht en het duurt dan ook niet lang meer voordat we weer open kunnen gaan! We willen je nu alvast kennis laten maken met onze nieuwe locatie aan de Oude Boteringestraat 14 – 2e etage. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij met dit nieuwe plekje en hopelijk jullie ook!

Samen met  Walnut Mixstore (begane grond) en Koffiestation BYO Sandwich Pop-Up Café (1e etage) geven we dit prachtige pand aan de OBS 14, voor Groningse begrippen, een unieke invulling.

Nog even een voorstelrondje, voor iedereen die het nog niet wist…

Walnut Mixstore op de begane grond is een mixstore waar kleding, schoenen, sieraden, interieur, kunst, boeken & tijdschriften samenkomen van verschillende jonge designers en artists uit voornamelijk de BeNeLux.

Op de eerste etage schenken de zwagers van het Koffiestation heerlijke zelfgebrande koffie. Je kunt met je koffie plaatsnemen in het pop-up café en een krantje of een tijdschrift openslaan. Voor de niet-koffie-drinkers zijn er bijzondere thee’tjes te krijgen. And, last but not least, Bring Your Own Sandwich!

Kortom, we gaan een superleuke tijd tegemoet met al deze initiatieven en natuurlijk met de leukste klantenkring van Groningen – JULLIE!

Houd onze Facebook pagina in de gaten want we hebben tot 1 december op onze nieuwe locatie hele fijne kortingen! Én, als je de komende dagen onze flyer ziet, bewaar deze dan en neem hem mee, want met de flyer ontvang je op zaterdag 24 november nog eens 10 procent extra korting, bovenop alle andere kortingen!

See you on Saturday!

 

 

Laatste posts