left4dead

Optreden Mineral Beings in Stardust tijdens Popronde 2012!

15 - 09 - 2012 | Music, Nieuws

YES! Vandaag onthullen we aan jullie de band die tijdens de Popronde gaat optreden in Stardust: Mineral Beings uit Amsterdam! Mineral Beings bestaat sinds november 2011 en kenmerkt zich vooral door haar melancholische en elektronische geluid.

Stardust is dus één van de locaties van de Popronde op donderdagavond 11 oktober en ook de buren van Walnut Mixstore zijn van de partij. Komt dus allen en ga om 21.00 uur Aafke Romeijn zien bij Walnut en verplaats je daarna – om 21.45 uur – naar Stardust voor de show van Mineral Beings. Wij zorgen natuurlijk voor een drankje en muziek om nooit te vergeten!

Bekijk hieronder vast de supertoffe clip en vergeet je niet aan te melden bij het FB event van Stardust en Walnut Mixstore!

 

Popronde

Mineral Beings

Aafke Romeijn

Laatste posts