3. Brooklyn vintage market with the best view KLEIN

I Love Vintage!

6 - 08 - 2012 | Blog, Fashion

Als ik in het buitenland ben ga ik altijd als eerste opzoek naar leuke unieke vintage shops of marktjes! Vooral in London (Notting Hill), Berlijn (Bergmanstrasse) en natuurlijk NYC (Williamsburg) heb ik echt mijn ogen uitgekeken!

Maar ook in mijn eigen stad Amsterdam valt er genoeg te vinden! Naast de vele 2de hands winkels in onder andere de Haarlemmerstraat, Spuistraat en de beroemde 9 straatjes, zijn er ook een aantal leuke markten te vinden! 

Op maandagochtend op de Noordermarkt vind ik altijd wel een uniek kledingstuk voor een tientje en op Waterlooplein en de IJhallen scoor je ook zeker als Vintage lover. Meubels, army jackets, funky t-shirts, sexy heels: I just love it! 

Alexe mix

 

 

 

 

 

Ik ben blij dat Groningen nu eindelijk een nieuwe vintage winkel heeft! Je hoeft nu niet meer helemaal naar Amsterdam voor een grote keuze aan unieke vintage pieces! Ik heb in ieder geval mijn ogen uitgekeken in deze winkel! Het is zeker de moeite waard om er een keer te gaan kijken als je in Groningen bent! 

Toen ik langsging voor mijn afspraak bij STARDUST in Groningen kon ik natuurlijk NIET weggaan zonder iets mee te nemen! Love the oversized coat and denim skirt 

vintage denim rok en jas Stardust

Door: Alexe Jansen

Laatste posts