blog-stardust

Let us introduce to you: bloggers Jesse Terpstra en Alexe Jansen!

20 - 07 - 2012 | Nieuws

Zoals jullie misschien al was opgevallen staat op onze website een blogpagina. Tot nu toe hebben we deze voornamelijk gebruikt om jullie op de hoogte te houden van nieuws van en over Stardust. Maaarrr… Vanaf volgende week wordt ons blog daadwerkelijk in gebruik genomen door een aantal interessante bloggers. Jesse Terpstra en Alexe Jansen trappen af en de komende tijd zullen er meer volgen.

Jesse (24) kennen wij Stardusters al jaren. Hij heeft een spannend leven vol onverwachte wendingen, en als die er niet zijn bedenkt hij ze -chaotisch en creatief als hij is – zelf. Jesse reist met al zijn vrienden door Nederland en Europa en dat levert voor ons blog natuurlijk altijd leuke en hilarische, maar soms ook absurde verhalen op.

Alexe (23) is een echte showgirl en leerden we via via kennen. Alexe woont in Amsterdam en leidt hier een leven in de spotlights. Modeshows, fotoshoots, tv-opnames, snoepreisjes naar diverse landen en steden, ze maakt het allemaal mee! Ze geeft ons een kijkje in haar turbulente leven die volledig in het teken staat van beauty, fashion, dans en nog veel meer.

Ga ze volgen op ons blog en laat je verrassen door hun avonturen!

Laatste posts