Me & Modelling

Kennismaking met mij, Alexe!

27 - 07 - 2012 | Blog, Fashion, Nieuws

Hey Fashion-Vintage-Stardust lovers! Als nieuwe blogger voor Stardust zal ik mijzelf even voorstellen! Mijn naam is Alèxe, ben 23 jaar en woon in Amsterdam! Ik heb 2 grote passies en dat zijn The Spotlight en Fashion!

Heel mijn leven wilde ik al op het podium terechtkomen als danseres/zangeres en dat is gelukt!

Me as Dancer & Model

 Mijn ‘love for fashion’ is er ook altijd geweest maar mijn ‘love for vintage’ is iets van de afgelopen paar jaar en het is vooral begonnen toen ik in 2009 in NYC woonde. Door al die creatieve New Yorkers om me heen en de vrijheid die je daar hebt, kon ik mijn eigen stijl ontwikkelen en kennis maken met vintage en streetstyle. And now im totally in love!

Mijn grote fashion ‘voorbeeld’ is ‘Alexa Chung’. Een Britse It-girl, model & redactrice van Voque. Naast dat ze ongelooflijk mooi is heeft ze ook ontzettend veel verstand van fashion en is ze erg vernieuwend en vooruitstrevend in haar looks. Daar hou ik van!

Alexa Chung in NY          Me in NY

 Ik ga jullie de komende tijd lastigvallen met posts over dingen die ik meemaak in mijn leven hier in  Amsterdam, die ‘hoogstwaarschijnlijk’ wat te maken gaan hebben met Dancing, Fashion, Photoshoots & Fashionshows, Party’s, Shopping, Vintage, and many more!  

Ik reis ook zoveel mogelijk steden in de wereld af met mijn lieftallige vriendinnen opzoek naar unieke 2de hands marktjes en streetstyle. Mijn 2 favorites: New York & London!
I’m a Partygirl, Entertainer, NY-Lover , Model, Shopping Queen and Fashion Freak. Quote: “Life begins at the end of your Comfortzone..”

Laatste posts