Hannover Finals

Film: Winning dance Cats & Dawgs

5 - 07 - 2012 | Art, Fashion, Nieuws

Een paar weken geleden hadden we al een bericht gepost over de Groningse dancecrew Cats & Dawgs, die in Stardust outfits hun performance zouden geven in de Hannover Finals 2012. En dat hebben ze gedaan!

Maar, een rectificatie is eerst even op zijn plaats aangezien wij -simpel als we zijn- Cats & Dawgs verkeerd hadden gespeld in onze vorige post…  

In ieder geval is het nieuws er gelukkig niet minder om. Wij kunnen jullie namelijk vertellen dat Cats & Dawgs de finale hebben gewonnen! Dat betekent dat ze volgend jaar in de USA hun kunsten mogen vertonen en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Hopelijk doen ze dat dan wéér  in outfits van Stardust! 

Hieronder is het filmpje te zien met het optreden van Cats & Dawgs bij de Hannover Finals 2012. Veel kijkplezier!

Laatste posts