Opening Stardust

Opening Stardust 7 april

2 - 04 - 2012 | Nieuws

Het is zover! Op zaterdag 7 april is de officiële opening van Stardust. Gedurende de gehele zaterdag zijn wij geopend, maar vanaf 16.00 uur zullen wij overgaan tot de officiële opening. Je bent dan van harte welkom aan de Oude Boteringestraat 12, waar je voorzien van een hapje en een drankje onze winkel kunt bewonderen. Rond 16.15 uur zullen wij alle blikken laten vestigen op onze kleding, door een heuse modeshow te organiseren. Ook kunnen we alvast verklappen dat de hele middag de DJ’s en VJ van Klapband aanwezig zullen zijn, voor muzikaal en visueel vermaak. Al dansend op de beats kun je dus tussen onze goed gevulde kledingrekken snuffelen en wie weet loop je zaterdag in een nieuwe outfit ons pand weer uit!

We vieren dit heugelijke feit samen met onze buren en onderburen – Walnut Mixstore en de 1000 Dansjes Winkel. De Walnut Mixstore heeft haar assortiment uitgebreid en daarom staan ook hun deuren wagenwijd open voor design liefhebbers en iedereen die gewoon nieuwsgierig is. De 1000 Dansjes Winkel is sinds twee weken open en zamelt met dansjes geld in voor het UMCG Kanker Researchfonds. Mocht je een dansje willen wagen voor het goede doel, dan kan dit.

Openings flyerWil je je nieuwste aanwinsten meteen vastleggen of ga je graag zomaar op de foto? Wij zorgen voor foto-toestelletjes, zodat iedereen vanuit zijn of haar perspectief een kiekje kan knippen! Uiteraard zamelen we deze aan het einde van de middag in en laten we de rolletjes ontwikkelen. De leukste foto’s krijgen een plekje in onze fotocollage aan de wand, dus kom zeker terug om jezelf te bewonderen!

Kortom, noteer (voor het geval je dit nog niet had gedaan) zaterdag 7 april om 16.00 uur de opening van Stardust in je agenda!

Wij hebben er onwijs veel zin in dus laten we afspreken dat we er met zijn allen een onvergetelijke opening van gaan maken! Tot zaterdag.

Laatste posts