AlascA

AlascA in store op zaterdag 14 april

6 - 04 - 2012 | Music, Nieuws

Op zaterdag 7 april openen we voor het eerst onze deuren voor het winkelende publiek. Een week later, op zaterdag 14 april, doen we meteen iets bijzonders. Dan komt namelijk de Nederlandse folkband AlascA naar Stardust voor een akoestisch optreden. De band is in Groningen voor een (uitverkocht) huiskamerconcert van wishfulmusic en wilde Groningen graag iets extra’s bieden. Voor iedereen die er ‘s avonds niet bij kan zijn, is dit dus de ideale gelegenheid om de jongens toch te komen bewonderen.

AlascA heeft onlangs debuutalbum Actors & Liars uitgebracht, stond al in De Wereld Draait Door en is door muziekprofessor Leo Blokhuis uitgeroepen tot ‘belofte van 2012’. De albumrelease in de bovenzaal van Paradiso was gladweg uitverkocht en het huiskamerconcert in Groningen zat ook in een mum van tijd vol. Dat belooft dus wat! Kom op zaterdag 14 april tussen 15.30-16.00 genieten van deze prachtmuziek en snuffel meteen wat rond in onze winkel.

Voor meer informatie over AlascA: http://alascamusic.com.
Voor meer informatie over wishfulmusic: http://www.wishfulmusic.nl.

Laatste posts